Back to old design!

Новини от Levenhuk: Май 2023 г.

15.06.2023

Уважаеми партньори!

С удоволствие споделяме с Вас последните новини, свързани с компанията Levenhuk и събитията, които се случиха по света.

Важно

  • Ново представителство на Levenhuk отвори в Словакия. През май отворихме нов офис в Братислава (Trenčianska 53B, 821 09 Bratislava). Тук имаме разположена демонстрационна зала и склад за продажби на вътрешния пазар.
    Прочетете още
Levenhuk showroom in Bratislava, Slovakia
Levenhuk showroom in Bratislava, Slovakia
shop-bratislava-01.jpg

Нови продукти

  • Бинокли Levenhuk Army с решетки. Това са полеви бинокли с призми на Поро, които Ви предоставят възможност да наблюдавате дивата природа и в същото време да правите точни измервания на разстоянието — окулярите са с далекомерни скали и решетки. Биноклите могат да определят разстоянието до избраната цел и нейната височина, както и ъгъла на наклона и хоризонталния ъгъл.
    Прочетете още
Levenhuk Army 7x50 Binoculars with Reticle
Levenhuk Army 7x50 Binoculars with Reticle

  • Levenhuk D85L/D95L LCD. Запознайте се с нашата нова серия биологични микроскопи — DL LCD, която включва два микроскопа със 7" течнокристален дисплей. Цифровата камера 2 Mpx предоставя отлично качество на снимките и видеото и е идеална за изследователски и лабораторни дейности.
    Прочетете още
Levenhuk D85L LCD Digital Microscope
Levenhuk D95L LCD Digital Microscope

Levenhuk по света

Levenhuk се разраства и развива непрекъснато, като обхваща нови територии и усъвършенства своите продукти, като ги прави още по-добри. „Levenhuk по света“ е точното място, където можете да намерите всички най-важни и най-интересни новини и публикации за Levenhuk от цял свят.

В момента висококачествени оптични продукти на Levenhuk се предлагат вече в 43 страни в Европа, Северна Америка, Азия и Южна Африка.


Нови дистрибутори на Levenhuk

Белгия: optiekyves.be
Италия: akaprice.it, hitechprice.com, telescopifermarket.com
Турция: dasport.com.tr, galatasaraykirtasiye.com, elaletideposu.com, ersinoutdoor.com

Благодарим Ви за вниманието!

Последни новини
Всички новини